Vakantie mogelijkheden

Een rondreis is een vakantiemogelijkheid die jaarlijks door tienduizenden landgenoten over de gehele wereld wordt genoten. Deze landgenoten boeken hun rondreis zelf, ze boeken deze via een reisorganisatie of ze boeken deze steeds vaker via een op maat formule.

Op Maat:

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om zich te laten voorlichten door een persoonlijk reisadviseur. Mensen willen ontzorgd worden, men wil dat alles goed geregeld wordt, dat alles klopt en aan de wensen voldoet. Bent u op zoek naar de rondreis van uw dromen, maar heeft u geen zin, tijd of kennis van de mogelijkheden, dan kunt u de vakantiewensen aan ons kenbaar maken. Aan de hand van uw wensen zullen wij de rondreis van uw dromen samenstellen en aanbieden. Dit hoeft niet duurder te zijn dan wanneer u zelf een pakket rondreis boekt, maar in ieder geval weet u nu zeker dat uw vakantiewensen en voorwaarden zijn opgenomen in uw droomreis.

Neem contact met ons op voor de vakantiemogelijkheden of kijk tussen de voorbeeld rondreizen of uw favoriete rondreis die naar uw wensen aangepast kan worden er tussen staat.

Safari Rondreizen

Afrika
Afrika is voor ons een geliefde vakantiebestemming geworden na persoonlijke ervaringen en meerdere reizen naar verschillende landen in Afrika. Al jaren hebben wij vele contacten en partners die gevestigd zijn in Afrika. Na vele reizen naar Zuid-Afrika, Botswana, Zambia, Namibië, Swaziland, Kenia en Tanzania hebben wij jaren geleden besloten om een selectie van mooie safari reizen aan te gaan bieden.

Pittoresk Afrika
Het doel is om te zorgen voor een authentieke Afrikaanse ervaring. Dit doen wij door te kiezen voor bijzondere accommodaties, gelegen in verschillende landschappen en bijzondere plaatsen. Deze accommodaties bieden u een grote verscheidenheid aan activiteiten en er worden veelal traditionele gerechten geserveerd. De begeleiding wordt uiteraard verzorgd door plaatselijke Afrikaanse gidsen. Wanneer u reist met Scenic Travel komt u op ongewone plaatsen waar u zelf nooit alleen heen zou reizen, uiteraard voor een aantrekkelijke prijs.

Safari Reizen


Pakket rondreis:

Een pakketreis is een rondreis waarbij u de accommodaties, vervoer en mogelijke excursies in een pakket boekt. U heeft geen omkijken naar de details, alles is geregeld. Wij kunnen u ook bijstaan met het vinden van een pakket rondreis die aan uw wensen voldoet.

Uit het aanbod rondreizen kunnen wij u via verschillende partners een groot aantal rondreis mogelijkheden aanbieden. neem vrijblijvend contact met ons op voor de vele mogelijkheden.